Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Halál a liberalizmusra!
  2009-12-05 11:39:14, szombat
 
  Halál a liberalizmusra!


http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?f=1&t=803&sid=c19a5a5583983533a63ea 57273b7cb16

2009 november 27 - péntek, 23:49
Kategória: Publikációk

A mi köreinkben, a nemzetben gondolkodó emberek között számtalanszor megismételt megállapításokat fogok most tenni. 1945 egy határvonal. Egy hatalmas vízválasztó, amikor a Sötétség erői győzedelmeskedtek a Világosság erői felett. Ennek 'gyümölcseit' igazán csak napjainkban, az elmúlt egy-két évtizedben 'ízlelhetjük' meg igazán. Szabad folyást kaptak totálisan és leplezetlen formában azok a fehér faj ellen kiagyalt gazságok, melyeket már jó előre elterveztek. A folyamat visszavezethető egészen a nagynak mondott francia forradalomig. A nemzetközi zsidóság (mely esetében nem is kell feltétlenül komolyabb összeesküvés-elméleteket szőnünk, amivel gyakran vádolnak minket, hiszen természetükből fakadóan nem tudnak másképpen viselkedni és cselekedni) ma gyakorlatilag mint egy pióca, egy élősködő ül a fehér világ nyakán.

Mi, magyarok a II. Világszabadságharc után megtapasztaltuk azt, hogy milyen is a talmudi bosszú, amikor vérszomjas valójában tört ránk a szovjet-zsidó bolsevizmus. Ez ellen lázadt fel népünk 1956-ban, megmutatva a magyar élniakarást, és a génjeinkben hordozott olthatatlan szabadságvágy mindent elsöprő erejét. De ami 20 esztendővel ezelőtt történt - ez sem kérdés már a tisztán látók egyre nagyobb tábora előtt -, az nem igazi rendszerváltás volt. Ki kell jelenteni, hogy két évtizeddel ezelőtt, a magyar történelem legnagyobb átvérésének lehettünk szemtanúi! A liberális demokrácia a felbomlás, a rothadás, a nemzethalálhoz vezető dögvész útja!

Míg a bolsevizmus uralma alatt a frontvonalak tiszták voltak, miszerint 'ők ott, mi itt', míg akkor világosan kivehetőek voltak az ellenség szándékai, ugyanis erőszakkel igyekeztek ránk kényszeríteni sátáni tanaikat, addig ma sokkal agyafúrtabbak, sokkal ravaszabb és aljasabb eszközökhöz nyúlnak. Kiváló példa erre, hogy ellenségeink tudják, az ember vele született tulajdonsága a transzcendenshez való vonzódása, az Isten keresése. A negyven évnyi bolsevista uralom alatt tűzzel-vassal üldözték a vallást, mégsem sikerült nekik eltűntetni. Ma ez látszólag nincs így. Mivel tudják, hogy ezt a vágyat egyszerűen képtelenség kiölni a lelkekből, ezért 'vallás-pótlékokkal', 'álvallásokkal' operálnak. Megpróbálják (sajnos nagy sikerrel) tévutakra vinni az igazságot keresőket (Hit Gyülekezete, keleti vallások, különböző káros és szélsőséges szekták).

A '90-es évek kezdetén elhitették a tömegekkel a valódi választás lehetőségét. Egyszerű szavazógépeknek használták, és használják ma is őket. Ezek a dróton rángatott, a nemzetközi zsidóság által irányított bábfigurák egy cseppet sem érzékenyek az egyszerű magyar emberek gondjai iránt. De egyet jól jegyezzenek meg: az árulót, a megszállót kiszolgálót két helyről is megvetik. A saját népe, és a megszálló is, ugyanis kezében csak eszköz, mely ha elvégezte a dolgát, többé már nem szükséges. A rendszer összeomlásánál eszükbe fognak jutni e szavak, ebben biztos vagyok. Késő lesz.

Ha kilépek az utcára, kifejezéstelen arcokat látok, melyekről legfeljebb a teljes közönyösséget, a fásultságot lehet leolvasni. A nagy városokban, főleg a fővárosban, a különböző lakótelepeken látni még a bolsevizmus hatásait épületek formájában is. Nagy, minden művésziséget nélkülöző kocka épülettömbök láthatóak, melyek az ún. 'szocialista realizmus' jegyében épültek. Hű tükörképei és kifejezői ezek lélekromboló betontömbök a zsidó materializmusnak, de ugyanezek igazak a ma oly' divatos 'üvegpalotákra' is. De nem csodálkozhatunk ezen, hiszen a bolsevizmus és a liberalizmus egyazon szellemi tőről fakadó ideológiák, a céljaik ugyanazok, legfeljebb módszerbeli különbségek lehetnek. Igen, és a libaralizmus módszerei sokkal sátánibbak.

De ha bekapcsolom a televíziót, ott sem látok mást, - egészséges szemmel - mint a pusztulás és a halál egyre fenyegetőbb jeleit. A tompítás egyelőre még hatásos, átlagos nemzettárstunk önfeledten tapsol annak, ami tulajdonképpen a saját népének halála. Homoszexualitás, fajkeveredés, erkölcstelenség, az Istenhit és a nemzetszeretet kigúnyolása az, amit láthatunk nap, mint nap, hol burkolt, hol pedig már-már teljességgel brutálisan leplezetlen formában. A fehér európai társadalmakban pedig a következő folyamatok fedezhetőek fel; határtalan egoizmus, a közösségi szemlélet hanyatlása, abortuszok, az őshonos népesség rohamos csökkenése, egyre növekvő bevándorlás, és persze ne feledkezzünk meg a legfontosabbról sem, az új 'világvallás' sulykolásáról, a 'szentséges' holokausztról. Szinte az év minden napján tartanak már valahol egy holokauszt megelékezést, emellett persze nem felejtenek el figyelmezntni minket arra, hogy bűnösek vagyunk. Ez a rendszer egyik legnagyobb ideológiai alapköve. S mint ahogy hazug a liberalizmus, nem lehet más, mint hazugság az egész holo-mese is. Nyugat-Európában ha valaki kételkedik a különböző, az igazán szabadjára engedett fantáziák kreálmányaiban, számolhat azzal, hogy pár évig szállásra nem kell költenie. Magyarul a gondolatrendőrség lecsap rá, persze mindezt a szólaszabadság nevében. Ezt tervezik hazánkban is. Milyen gyomorforgató és hányingerkeltő is ez az egész, mely népünk és fajtánk ellenében történik.

De a történelem végső ura nem New Yorkban, vagy Tel-Avivban székel, hanem egy olyan helyen, amely nem kötődik a puszta anyaghoz. Ő pedig Isten. A liberalizmusnak pedig minden tézise ellentmond Isten törvényeinek, tehát törvényszerű lesz a bukása. Az emberek többsége még rábízza magát a rendszerre, de ez már messze nem valódi bizalom. Már mindenki látja, hogy baj van, hogy ez így sokáig nem tartható. Viszont meglehetősen bizonytalanok arra vonatkozólag, hogy mi is a baj igazi forrása. A történelem viszont nem fog kímélni senkit. A liberalizmus megpróbál majd magával rántani minél több ártatlant. A már most tartó gazdasági világválság, mely a kapzsi zsidó-kapitalizmus miatt alakult ki, előrevetíti ennek a beteg világrendnek a bukását, de végérvényesen a történelem szemétdombjára kerül, ha bekövetkezik egy energia válság is (mely nagyon valószínű, hiszen az ősmaradványi erőforrások végesek és fogyóban vannak).

Ekkor pedig egy új világrendnek kell megszületnie, mely alapjait a nacionalizmusnak és a szociális gondolatnak kell adnia, a keresztény értékrend és életvitel mellett. A jelszavunk nem lehet más; halál a liberalizmusra! Jöjjön végre a Hungarizmus.

Lantos János

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: materializmusnak, megállapításokat, transzcendenshez, nacionalizmusnak, szavazógépeknek, csodálkozhatunk, visszavezethető, liberalizmusnak, erkölcstelenség, megtapasztaltuk, legfontosabbról, homoszexualitás, nemzettárstunk, összeomlásánál, nemzethalálhoz, természetükből, rendszerváltás, kifejezéstelen, tulajdonképpen, kreálmányaiban, szólaszabadság, nemzetszeretet, hányingerkeltő, szemétdombjára, liberalizmusra, társadalmakban, bizonytalanok, szabadságvágy, végérvényesen, gyakorlatilag, agyafúrtabbak, közönyösséget, sulykolásáról, üvegpalotákra, holokausztról, figyelmezntni, nemzetben gondolkodó, hatalmas vízválasztó, elmúlt egy-két, folyamat visszavezethető, nagynak mondott, nemzetközi zsidóság, fehér világ, talmudi bosszú, szovjet-zsidó bolsevizmus, magyar élniakarást, génjeinkben hordozott, tisztán látók, magyar történelem, liberális demokrácia, nemzethalálhoz vezető, bolsevizmus uralma, Lantos János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Bella István: Zsoltár  Szent György napi hiedelmek, s...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szent György nap  Sokkal bölcsebb a természet,  György napra  Naplemente  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  A fák lelke  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam Krisztinától  William Shakespeare idézet  Ha így haladunk...  Bizonyos kulturális szint nélk...  A könnyek összegyűjtése  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Két tekintet van  Alvó cica  Föld napja április 22  Muratáj  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Maradék idő  Környezetvédelem  Messziről jött ember  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  William Shakespeare idézet  A keserű igazság  Volt egy...  Föld napja április 22  Messziről jött ember  Az embernek a társa: hiányzik.  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Ha így haladunk...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  A föld szépségéért  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nemzetben gondolkodó, hatalmas vízválasztó, elmúlt egy-két, folyamat visszavezethető, nagynak mondott, nemzetközi zsidóság, fehér világ, talmudi bosszú, szovjet-zsidó bolsevizmus, magyar élniakarást, génjeinkben hordozott, tisztán látók, magyar történelem, liberális demokrácia, nemzethalálhoz vezető, bolsevizmus uralma, frontvonalak tiszták, ellenség szándékai, ember vele, transzcendenshez való, negyven évnyi, vágyat egyszerűen, igazságot keresőket, valódi választás, dróton rángatott, egyszerű magyar, megszállót kiszolgálót, saját népe, rendszer összeomlásánál, teljes közönyösséget, fásultságot lehet, nagy városokban, különböző lakótelepeken, bolsevizmus hatásait, zsidó materializmusnak, liberalizmus egyazon, céljaik ugyanazok, libaralizmus módszerei, halál egyre, tompítás egyelőre, saját népének, nemzetszeretet kigúnyolása, fehér európai, következő folyamatok, közösségi szemlélet, őshonos népesség, holokauszt megelékezést, rendszer egyik, egész holo-mese, igazán szabadjára, gondolatrendőrség lecsap, szólaszabadság nevében, történelem végső, olyan helyen, puszta anyaghoz, liberalizmusnak pedig, emberek többsége, történelem viszont, liberalizmus megpróbál, beteg világrendnek, történelem szemétdombjára, energia válság, ősmaradványi erőforrások, szociális gondolatnak, keresztény értékrend, materializmusnak, megállapításokat, transzcendenshez, nacionalizmusnak, szavazógépeknek, csodálkozhatunk, visszavezethető, liberalizmusnak, erkölcstelenség, megtapasztaltuk, legfontosabbról, homoszexualitás, nemzettárstunk, összeomlásánál, nemzethalálhoz, természetükből, rendszerváltás, kifejezéstelen, tulajdonképpen, kreálmányaiban, szólaszabadság, nemzetszeretet, hányingerkeltő, szemétdombjára, liberalizmusra, társadalmakban, bizonytalanok, szabadságvágy, végérvényesen, gyakorlatilag, agyafúrtabbak, közönyösséget, sulykolásáról, üvegpalotákra, holokausztról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.